В Росії з 2011 року заборонено наймати гастарбайтерів для роботи в роздрібній торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії з 2011 року заборонено наймати гастарбайтерів для роботи в роздрібній торгівлі

265
Уряд РФ заборонив у 2011 році використовувати іноземних працівників у роздрібній торгівлі алкоголем, ліками, торгівлі на ринках і в наметах, а також в роздрібній торгівлі поза магазинами.
"Уряд Російської Федерації ухвалює встановити на 2011 рік допустиму частку іноземних працівників у сфері роздрібної торгівлі в розмірі 0 відсотків загальної чисельності працівників, який використовують зазначені суб'єкти господарювання", - йдеться в постанові, опублікованій на сайті уряду.
Крім того, наголошується, що припустима частка іноземних працівників на 2011 рік в області спорту встановлюється в розмірі 25% загальної чисельності працівників.
"Господарюючим суб'єктам до 1 січня 2011 року привести чисельність задіяних іноземних працівників у відповідність з цією постановою, керуючись вимогами трудового законодавства Російської Федерації", - сказано в документі, який датується 27 листопада 2010 року.
Згідно з постановою, давати роз'яснення щодо застосування цієї постанови буде міністерство охорони здоров'я і соціального розвитку РФ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас