Німецька поліція спіймала напівголу злодійку з різдвяним вінком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька поліція спіймала напівголу злодійку з різдвяним вінком

Кримінал
126
У німецькому Вільнсдорфі (Wilnsdorf) поліція затримала напівголу злодійку, яка застрягла на паркані разом з викраденим різдвяним вінком, повідомляє агентство DAPD. Інцидент стався в ніч на 1 грудня. 40-річна жінка безпорадно висіла вниз головою.
Як вважають в поліції, зловмисниця, будучи до того ж у стані алкогольного сп'яніння (тест виявив у неї в крові 2 проміле алкоголю), зважилася вкрасти різдвяний вінок із заднього двору одного з квіткових магазинів, але зазнала невдачі.
Намагаючись перелізти через високий паркан, вона зачепилася за нього одягом і перекинулась вниз. Спортивні штани зачепились на огорожі, а сама злодійка, вивалившись з них, повисла головою вниз, заплутавшись ногами в штанинах, які розірвалися майже до щиколоток.
За словами поліцейських, жінка залишилася жива дивом, її голову відділяло від землі не більше 30 сантиметрів. Крім того, якби не поліція, вона могла б замерзнути на паркані. Самостійно звільнитися зловмисниця не могла. Після того як жінку зняли з огорожі, її доставили додому. Кримінальна поліція почала розслідування за підозрою в крадіжці різдвяного вінка.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас