Школярі влаштували наймасовіше пирогове побоїще — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Школярі влаштували наймасовіше пирогове побоїще

57
Учні школи-інтернату з Лоуренсвіля, штат Нью-Джерсі, потрапили до Книги рекордів Гіннесса, влаштувавши наймасовіше побоїще з використанням пирогів з заварним кремом в якості "зброї", повідомляє Associated Press.
Бійка пирогами відбулася 11 листопада, проте представники книги рекордів Гіннеса проаналізували і зафіксували результат школярів лише зараз. У побоїщі з випічкою взяли участь 671 особа, кожен з яких отримав можливість метнути у товариша щонайменше два пироги.
Примітно, що пирогове побоїще носило благодійний характер - під час поєдинку хлопці збирали пожертви для безкоштовної їдальні, яка видає їжу біднякам і безробітним. Всього вдалося зібрати 15 тисяч доларів, що на п'ять тисяч більше, ніж розраховували отримати школярі.
Різні конкурси з метання пирогів з кремом регулярно проходять в різних містах світу. Попередній світовий рекорд за кількістю учасників побоїща з випічкою було встановлено у серпні 2009 року в Англії, де зійшлися 253 людини, "озброєні" виробами з тіста з кремовою начинкою.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас