Вибух на хімпідприємстві у Китаї: є загиблі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибух на хімпідприємстві у Китаї: є загиблі

Казна та Політика
314
У Китаї в результаті вибуху на хімічному підприємстві загинули щонайменше три людини, одна отримала поранення, передає РБК із посиланням на "Синьхуа".
За інформацією представників поліції, інцидент стався в автономному районі Внутрішня Монголія на підприємстві Jilantai Chlor-Alkali. Вони уточнили, що завод належить Китайській державній корпорації соляної промисловості (CNSIC).
Триває розслідування.
Нагадаємо, 21 лютого ц.р. на хімічному заводі в Китаї, розташованому в р. Шаосин, в провінції Чжецзянн на сході Китаю, стався вибух. Дві людини постраждали, проте жертв вдалось уникнути. Завдяки оперативній роботі пожежників вогонь було локалізовано протягом двох годин.
14 серпня 2009 р. в результаті вибуху на хімічному заводі в Китаї три людини загинули. Інцидент стався на хімічному підприємстві, розташованому в р. Цзінжан провінції Цзянсу на сході країни.
Раніше, 15 липня 2009 р. в центральному Китаї в результаті вибуху на хімічному заводі загинула 1 людина, ще 108 працівників заводу отримали поранення. Інцидент стався на підприємстві Luoran Ct. Ltd. у м. Лоян провінції Хенань. Після вибуху розпочалась пожежа..
23 березня 2009 р. в результаті обвалу стелі на хімічному заводі в Китаї загинуло 11 людей. Інцидент стався на заводі Jianfang в м. Чунцин на південному заході країни.
За матеріалами:
Сіньхуа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас