Спрощена система оподаткування залишиться колишньою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спрощена система оподаткування залишиться колишньою

Казна та Політика
2549
Уряд України домовився з протестуючими підприємцями про те, що спрощена система оподаткування залишиться такою ж, як до прийняття Податкового кодексу.
Таке положення закріплене в Меморандумі про погодження спільних дій щодо Податкового кодексу, який підписала урядова робоча група і представники малого бізнесу, які працюють за спрощеною системою оподаткування, повідомляється на офіційному сайті українського уряду.
Міністр фінансів України Федір Ярошенко заявив, що результатом підписання Меморандуму є те, що уряд і протестуючі підприємці об'єдналися в "єдину команду". "Я хочу подякувати (підприємців - ред.) за активну та плідну співпрацю. Ми вже працюємо як єдина команда, і у нас є повне розуміння, що нам необхідно робити", - заявив Ф.Ярошенко після підписання Меморандуму.
За його словами, переговори були дуже непростими, але в результаті сторони знайшли розуміння і погодили всі проблемні позиції. Він також додав, що найближчим часом всі спірні питання будуть врегульовані. "Меморандум - це компромісна і конструктивна позиція, яка дозволяє знайти правильний шлях для того, щоб підприємці нормально працювали", - відзначив Ф.Ярошенко, підкресливши, що в Меморандумі погоджені не лише позиції стосовно Податкового кодексу, але й інші питання, що турбують сьогодні наших підприємців.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас