Реклама на сайті оголошень Craigslist допомогла поліції виявити будинок розпусти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реклама на сайті оголошень Craigslist допомогла поліції виявити будинок розпусти

Кримінал
101
Оголошення на найбільшому сайті приватних оголошень Craigslist допомогло канадській поліції виявити бордель в місті Саскатун на заході країни. Про це повідомляє CBC News. В результаті розслідування власниця будинку розпусти Гуй Пін Лі була засуджена до умовного висновку строком на рік і конфіскації майна. Вона також повинна буде пожертвувати тисячу доларів до фонду AIDS Saskatoon.
Як пише видання, поліція зацікавилась салоном Гуй Пін Лі, оскільки реклама про послуги масажу розміщувалась у розділі "еротичні послуги". При перевірці "під прикриттям", проведеній поліцією, з'ясувалося, що клієнтам пропонувався не лише масаж, але і секс із будь-якою з дівчат, які працюють тут за 200 доларів.
Як зазначила прокурор у цій справі Шеріл Філло, "всі добре розуміють, які саме послуги надаються у масажних салонах, які рекламуються в розділі 'еротичні послуги'". Вона додала, що за її даними, жодна із дівчат, які працювали у вказаному салоні, не мала кваліфікації масажиста.
Сайт оголошень Craigslist був створений в 1995 році. Зараз він працює у 50 країнах. При цьому оголошення про інтимні послуги приносять сайту істотну частку прибутку. Зокрема, в США інтимні оголошення повинні, за прогнозами, принести в 2010 році Craigslist більше 36 мільйонів доларів. У вересні поточного року американська версія сайту прийняла рішення закрити секцію "послуг для дорослих".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас