Ірландія наполягає на зростанні економіки країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ірландія наполягає на зростанні економіки країни

Казна та Політика
287
Прем'єр-міністр Ірландії Брайан Коуен заявив, що уряд наполягає на своїх економічних прогнози зростання, незважаючи на неспівпадіння з прогнозами Європейської комісії.
Коуен відповів на низку запитань перед Палатою представників, нижньою палатою ірландського парламенту, про те, чому прогнози Комісії настільки відрізнялись від даних уряду.
Європейська Комісія опублікувала в понеділок прогноз, що валовий внутрішній продукт Ірландії збільшиться на 0,9% в 2011 році і 1,9% в 2012 році, в порівнянні з офіційними державними прогнозами, що показують зростання на 1,75% в 2011 році і 3,25% в 2012 році. Коуен захищав державних економістів і сказав, що завжди були відмінності у прогнозах.
Також він заявив, що відсоткова ставка Ірландії із кредитного пакету фінансової допомоги від Європейського союзу і Міжнародного валютного фонду в 5,8% була найкращою з наявних варіантів і порівнянна із ставками Греції, які складають 5,2%.
Коуен також відкинув претензії від опозиційних депутатів, що в майбутньому уряду знадобиться новий пакет рятувальних заходів. "Це питання для майбутнього уряду, який вирішуватиме проблеми у міру їх появи".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас