Тимошенко застерігає Януковича від "косметичних правок" Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко застерігає Януковича від "косметичних правок" Податкового кодексу

Казна та Політика
415
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягає на розробці абсолютно нового Податкового кодексу.
"Наша політична сила виступає за розробку принципово іншого кодексу. Але вже негайно треба прийняти розроблений нами закон, який гарантує збереження спрощеної системи оподаткування для малих підприємців, гарантує її стабільну роботу на роки вперед", - йдеться у зверненні політика.
Коментуючи вето президента на Податковий кодекс, вона привітала підприємців, які протестували проти цього документа. "У той же час застерігаю Януковича від "косметичних правок". Позиція малого підприємництва має бути врахована цілком і повністю", - підкреслила вона.
На її думку, вето демонструє, що в країні є громадянське суспільство, здатне відстоювати власні інтереси. Крім того, вона переконана, що чинна влада нічого позитивного для країни і народу не планує, "свого від неї можна добитися тільки силою потужного громадянського опору".
При цьому вона розкритикувала главу держави за те, що він переклав відповідальність за текст Податкового кодексу на прем'єр-міністра Миколу Азарова і віце-прем'єра Сергія Тігіпка.
Нагадаємо, Віктор Янукович заявив, що застосував право вето до Податкового кодексу, прийнятого раніше Верховною Радою. В.Янукович зазначив, що уряд створив робочу групу з відпрацювання Податкового кодексу та зміни до документа можуть бути направлені до парламенту вже в четвер.
Президент доручив присутнім до четверга попрацювати над розділами Податкового кодексу, які потрібно змінити. На думку В.Януковича, потрібно доопрацювати ті розділи Податкового кодексу, які стосуються захисту прав товаровиробників та бізнесу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас