Кабмін заощадив на університетах та хокеї для потреб міліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін заощадив на університетах та хокеї для потреб міліції

396
Кабінет міністрів України направив 177 мільйонів гривень на реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів, у тому числі погашення кредиторської заборгованості. Про це говориться у постанові Кабінету міністрів від 15 листопада 2010 року.
Перерозподілення було здійснене за рахунок зменшення витрат на інвестиції в інфраструктурні об'єкти, об'єкти соціально-культурної сфери, капітальні витрати бюджетних установ.
Зокрема, були зменшені витрати Міністерства охорони здоров'я на придбання витратних матеріалів для установ охорони здоров'я на 16,9 мільйона гривень. При цьому до міського бюджету Харцизька (Донецька область) було направлено 15 мільйонів гривень.
Також було направлено 1,2 мільйона гривень районному бюджету Чемеровецького району (Хмельницька область) на придбання пересувного флюорографа, і 700 тисяч гривень районному бюджету Брусилівського району (Житомирська область) на будівництво другого пускового комплексу центральної районної лікарні в селищі міського типу Брусилово.
Було зменшено витрати на придбання пожежної техніки і будівництво доріг протипожежного призначення лісового господарства - на 20 мільйонів гривень (до 20 мільйонів гривень), на будівництво спортивних споруд з штучним льодом відповідно до Державної цільової соціальної програми "Хокей України" - на 93,9 мільйона гривень (до 7,4 мільйонів гривень), на реставрацію і пристосування Маріїнського палацу в Києві - на 35,1 мільйона гривень (до 14,9 мільйонів гривень), на реконструкцію комплексу споруджень центральних державних архівних установ - на 8 мільйонів гривень (до 17 мільйонів гривень), на аварійні і ремонтно-відновні роботи в учбових корпусах і приміщеннях гуртожитків національних вищих учбових установ - на 3 мільйони гривень (до 24,5 мільйонів гривень).
Було виключено витрати на придбання спортивного обладнання і устаткування для дитячо-юнацьких спортивних шкіл (50 мільйонів гривень), придбання спеціалізованої техніки для здійснення протипаводкових заходів (30 мільйонів гривень), проведення робіт із добудови книгосховища з підземним переходом до учбового корпусу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (2,5 мільйона гривень).
Кабінет міністрів направив 50 мільйонів гривень на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт спеціальних установ міліції в Автономній Республіці Крим і Луганській області, і 15,6 мільйона гривень - на придбання спеціальної техніки, устаткування і транспортних засобів спеціалізованого призначення для потреб органів внутрішніх справ і внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас