Азаров: Україна зацікавлена в участі Чехії у модернізації ГТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна зацікавлена в участі Чехії у модернізації ГТС

185
Для України важлива участь Чехії в модернізації газотранспортної системи і підземних газових сховищ. Про це заявив прем'єр Микола Азаров сьогодні, 29 листопда, під час зустрічі в Києві з першим віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Чехії Карелом Шварценберґом, передає радио "Свобода".
"Ми зараз ведемо переговори про модернізацію газотранспортної системи... Ми б хотіли, щоб Чехія також брала участь у цьому діалозі", - сказав прем'єр.
Крім того, за його словами, Україна зацікавлена в співпраці з чеською компанією Skoda, і зі свого боку запропонував послуги України в модернізації двигунів для літакового й вертолітного парків Чехії. "Загалом ми за максимальну активізацію наших відносин", - додав М.Азаров.
Прем'єр наголосив, що в Україні й Чехії складаються гарні добросусідські відносини, спостерігається активний політичний діалог і торгово-економічне співробітництво.
За словами голови уряду, у січні-вересні між Україною й Чехією товарооборот збільшився на 40%, що є одним із найкращих показників у співпраці України з іноземними державами за цей період.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас