Литвин пропонує розглянути проект держбюджету-2011 8 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин пропонує розглянути проект держбюджету-2011 8 грудня

Казна та Політика
227
Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує наступного тижня в середу, 8 грудня, провести додаткове засідання парламенту, на якому розглянути законопроект про державний бюджет на 2011 рік.
"Можна було б піти на такий крок - провести додаткове засідання Верховної Ради в наступну середу, з ранку - засідання, а після обіду - парламентські слухання, і розглянути представлення бюджету за повною програмою, і визначити, як ми далі відноситимемось до основного економічного документа. Тягнути далі, як ви розумієте, неможливо", - сказав спікер під час погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів в понеділок у Києві.
Литвин погодився з пропозицією керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова провести у вівторок, 30 листопада, нараду з цього питання разом з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.
Він нагадав, що депутати розраховували, що проект держбюджету надійде до парламенту на цьому тижні, і в четвер можна було б його розглянути. Проте, за словами спікера, "поки що робота над бюджетом продовжується".
Литвин зазначив, що контрольний день прийняття держбюджету наступного року - "це 23, максимум 25 (грудня 2010 року)".
Після погоджувальної ради спікер повідомив журналістам, що "в даний час поки що бюджету немає, і Кабінет міністрів стверджує, що на початку наступного тижня він внесе проект закону".
Він також додав, що зараз ця ситуація невизначена, оскільки невідома доля Податкового кодексу, який переданий на підпис президентові України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас