З Кіровограда не випускають автобуси з протестувальниками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Кіровограда не випускають автобуси з протестувальниками

Казна та Політика
1967
Під Кіровоградом міліція затримувала автобуси з протестувальниками, які їхали до Києва на акцію протесту проти Податкового кодексу, повідомив керівник групи протестуючих Микола Загарук. За його словами, рейсовий автобус, в якому було 90 пасажирів, серед яких і учасники акції, правоохоронці затримали о 1:30 на виїзді з Кіровограда і протримали до 6 ранку понеділка.
Він зазначив, що ДАІ виставила блокпости і не випускає автобуси під різними приводами. "Перший раз не було позначки у водія, що він пройшов медичне обстеження. Другий раз говорили, що путівки немає. А третій раз сказали, що наказ Могильова не випускати нікого", - розповів представник групи протестувальників.
За словами Загарука, коли пасажири автобуса почали фотографувати інспекторів ДАІ, то правоохоронці відправили машину на штрафну стоянку. Учасники акції їдуть до Києва вже своїм ходом.
Загарук зазначив, що автобус затримав інспектор ДАІ Ковальов Сергій Володимирович. Також, за його словами, до цього затримали ще одну маршрутку, яка прямувала до Києва.
Нагадаємо, раніше в ДАІ спростовували інформацію про перешкоджання їхніми співробітниками виїзду автобусів з мітингувальниками. Зазначалося, що автобуси знімаються з рейсів лише в разі їх несправності або відсутності необхідних документів у водія.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас