В Омській області РФ розбився вертоліт Мі-8: всі пасажири загинули — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Омській області РФ розбився вертоліт Мі-8: всі пасажири загинули

Казна та Політика
488
В результаті краху вертольота Мі-8 в Омській області Російської Федерації загинули всі пасажири, екіпаж вертольота з тілесними ушкодженнями госпіталізований в лікарню міста Тари, передає РБК.
Як повідомляє прес-служба Слідчого комітету при прокуратурі (СКП) РФ, на борту вертольота, за попередніми даними, знаходилися 7 пасажирів і 3 члени екіпажу.
Відзначається, що інцидент стався вранці 25 листопада в Тарському районі регіону. При заході на посадку Мі-8 загорівся і впав. За фактом аварії органами Західно-Сибірського слідчого управління на транспорті СКП проводиться дослідча перевірка. Встановлюються причини займання вертольота.
Як РБК повідомили в управлінні інформації ВАТ "Газпром нафта", на борту вертольота Мі-8 були 3 члени екіпажу, вахтова бригада будівельників ДСПМК "Седельніковьке" (підрядник підприємства "Газпромнафта-Схід") у складі шістьох робочих і один представник компанії "Транссервіс".
Співробітників компанії "Газпромнафта-Схід" на борту вертольота не було. Представники компанії увійдуть до складу комісії, яка займеться розслідуванням причин події.
Нагадаємо, 11 листопада ц.р. в Пермському краї РФ, о 10:06 за київським часом при виконанні планового тренувального польоту в 60 км на північний схід від аеродрому Велике Савіно (Перм) зазнав аварії винищувач-перехоплювач МіГ-31. Екіпажу вдалося катапультуватися.
Для розслідування причин аварії створена комісія з представників Міноборони РФ і Головного штабу ВПС.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас