Попов представив нових голів райдержадміністрацій у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов представив нових голів райдержадміністрацій у Києві

585
25 листопада голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов представив новопризначених голів районних державних адміністрацій у місті Києві.
За розпорядженнями Президента України Віктора Януковича від 24 листопада 2010 року, главами районних державних адміністрацій стали:
Олександр Незнал - Голосіївський район;
Сергій Вітковський - Дарницький район;
Віктор Жеребнюк - Деснянський район;
Олександр Шевчук - Дніпровський район;
Василь Антонов - Оболонський район;
Сергій Сущенко - Печерський район;
Петро Матвієнко - Подільський район;
Сергій Рюмшин - Святошинський район;
Іван Сидоров - Солом'янський район;
Сергій Зимін - Шевченківський район.
Представляючи глав райдержадміністрацій, О.Попов підкреслив, що ці кадрові призначення сприятимуть оптимізації системи управління містом і підвищенню ефективності виконавчої гілки влади столиці України. "Хочу зазначити, що серед новопризначених глав районів є представники різних політичних партій. Зважаючи на це, хотів би підкреслити, що пріоритетом у вашій роботі повинні стати не відстоювання вузькопартійних інтересів, а вирішення невідкладних проблем міського господарства, чого так давно чекають кияни. І це повинно стати вашим головним політичним завданням", - підкреслив О.Попов.
Крім того, глава КМДА сказав, що першочерговими завданнями для влади сьогодні є: поліпшення соціального забезпечення пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни і праці, багатодітних сімей; підвищення якості медичного забезпечення киян; реформування системи ЖКГ і підготовка до зимового періоду.
О.Попов також запевнив, що всі конструктивні пропозиції, запропоновані главами районних адміністрацій на користь вирішення проблем киян, отримають підтримку.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас