У Львові призначена наймасштабніша акція підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові призначена наймасштабніша акція підприємців

Казна та Політика
910
25 листопада у Львові і в райцентрах області пройдуть акції протесту під гаслом "Ні - Податковому кодексу", учасники яких вимагатимуть від Президента України Віктора Януковича застосувати вето до Податкового кодексу.
Як повідомила УНІАН координатор акції протесту проти Податкового кодексу у Львові, учасник Цивільного руху "Відсіч" Ольга Сало, наймасштабніша акція відбудеться у Львові.
"Мітинг почнеться об 11.00 біля стін Львівської обласної ради, де ми спільно озвучимо своє "Звернення до Президента України". Далі учасники акції протесту у супроводі колони автомобілів таксі пройдуть колонною до Львівської міської ради, де проходить перше сесійне засідання новообраних депутатів міської ради. Протестувальники мають намір передати міським депутатам вимогу, аби вони прийняли своє звернення до глави держави на підтримку підприємців", - розповіла Сало.
Як проінформував у свою чергу координатор акцій протесту підприємців Львівської області Ігор Шаповаленко, для участі у Всеукраїнській акції протесту 25 листопада з Львівської області вже виїхали др столицф поїздами і власним автотранспортом близько 300 підприємців.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас