Учасники ринку повстали проти Волги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники ринку повстали проти Волги

Казна та Політика
958
Керівники Української федерації страхування, Національної асоціації кредитних союзів і Всеукраїнської асоціації ломбардів підписали резолюцію про недовіру главі Держфінпослуг Василю Волзі.
Причиною такого рішення стала "неправомірність дій керівництва комісії і невідповідність їх сучасному стану ринків фінансових послуг".
Йдеться про істотне ускладнення всіх реєстраційних, ліцензійних і дозвільних процедур, видання не передбачених законодавством правил і вимог до діяльності фінорганізацій, призупинення ліцензій без достатніх підстав, видача неправомірних розпоряджень, формальний розгляді заяв апеляційною комісією регулювальника. Крім того, учасники ринку невдоволені замовчуванням від них і громадськості інформації про стан фінансового ринку, нав'язуванням фінорганізаціям послуг дочірнього підприємства Держфінпослуг "Інформаційно-технологічний центр" із розміщення замовлень на виготовлення бланків, голограм, спецзнаків, а також організацією неефективних аудиторських перевірок страховиків за їх кошти.
У зв'язку із ситуацією, що склалася у регулюванні ринків фінпослуг УФС, НАКСУ і Всеукраїнська асоціація ломбардів звернулися до уряду з проханням "втрутитися у ситуацію і вжити заходів".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас