В інкасаторів викрали порожні касети для банкоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В інкасаторів викрали порожні касети для банкоматів

Казна та Політика
174
Група зловмисників, котра напала на автомобіль інкасаторів у Харкові, викрала порожні касети для банкоматів.
Про це повідомили кореспондентові УНІАН в центрі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області із посиланням на першого заступника начальника Дзержинського райвідділу міліції Харкова Володимира Кагадія.
За його словами, банківський автомобіль "ВАЗ-2104" з інкасаторами, рухаючись по вул. Культури у бік пр. Леніна потрапив в затор. В цей час група осіб, розбивши вікна автомобіля, оволоділа сумкою, в якій були порожні касети для банкоматів.
"Із автомобіля зникла сумка, в якій знаходилися порожні касети для банкоматів. Водієві і пасажирам автомобіля тілесних ушкоджень не завдано, матеріальних збитків немає", - сказав Кагадій.
За його словами, зловмисники переміщалися на автомобілі невстановленої марки, можливо "Фольксваген".
Зараз проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи зі встановлення і затримання осіб, які скоїли злочин. Слідчий відділ райвідділу порушив кримінальну справу за ч.2 ст. 15, ч. 2, ст. 186 Кримінального кодексу України (спроба пограбування).
Як повідомляв УНІАН, 22 листопада в Харкові на вул. Культури близько 16.00 невідомі на двох автомобілях блокували автомобіль "ВАЗ-2104", який належить комерційному банку, і під загрозою застосування фізичної сили оволоділи двома касетами від банкоматів.
За словами керівника Центру зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківської області Лариси Волкової, злочинці сховалися з місця злочину на легкових автомобілях, марку яких доки встановити не удалося. Кількість нападаючих осіб не відома.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас