ЄБРР виділить Україні 450 млн євро на облаштування автомобільних під'їздів до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР виділить Україні 450 млн євро на облаштування автомобільних під'їздів до Києва

Казна та Політика
133
Рада директорів Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) схвалила виділення Україні кредиту в розмірі 450 млн євро на облаштування автодорожніх під'їздів до Києва та завершення реконструкції автодороги Київ-Чоп.
Про це РБК-Україна повідомив провідний радник з зовнішніх зв'язків представництва ЄБРР в Києві Антон Усов. Підписання відповідного договору планується 26 листопада, повідомив Усов.
Нагадаємо, 11 листопада директор ЄБРР в Україні Андре Куусвек повідомив, що ЄБРР планує в 2010 р. направити "Укравтодору" перший транш у розмірі 250 млн євро для ремонту під'їзних доріг до Києва. Загальна вартість робіт за проектом оцінювалася в 1,15 млрд дол., і, крім ЄБРР, такий самий кредит в 450 млн дол. мав намір надати Європейський інвестиційний банк (ЄІБ).
Кредит передбачається виділити двома траншами: перший - на реконструкцію автодороги Київ - Ковель - Ягодин, другий на автошляху Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, Київ - Одеса, Київ - Знам'янка, Київ - Іванків - Овруч і розширення окружної дороги навколо Житомира.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас