"Київенерго" має намір підвищити вартість гарячої води для населення на 50% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" має намір підвищити вартість гарячої води для населення на 50%

Казна та Політика
547
Вартість однієї гігакалорії, яку Київенерго продає Жекам, має коштувати близько 234 грн (зараз платять 113 гривень).
За даними "Київенерго", гаряча вода в столиці для городян повинна коштувати в два рази дорожче Компанія Київенерго вважає за необхідне підвищити тарифи на гарячу воду і опалення для населення на 50%.
Про це розповів голова правління компанії Едуард Соколовський.
"Вартість однієї гігакалорії, яку Київенерго продає своїм споживачам - Жекам, має бути близько 234 грн (зараз платять 113 гривень), тобто практично в два рази більше, ніж сьогодні", - сказав Соколовський, відповідаючи на питання про те, скільки повинні платити кияни.
Після підвищення тарифів з 1 липня, тарифи на гарячу воду складають за наявності лічильників 184,41 гривень за 1 Гкал, за їх відсутності - 2,26 гривень за 1 кв. м опалювальної площі на місяць.
Тарифи на гаряче водопостачання для населення за наявності лічильника складають 11,75 гривень за 1 куб. м, за його відсутності - 41,14 гривень в місяць за одну людину, прописану в квартирі.
Як повідомлялося раніше, Головне управління комунального господарства Київської міської державної адміністрації має намір ініціювати підвищення тарифів на холодну воду приблизно на 50%.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас