Розбирати намети на Майдані зобов'язали комунальників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розбирати намети на Майдані зобов'язали комунальників

Казна та Політика
1003
Представники комунальних служб Києва прийшли на Майдан Незалежності у вівторок за розпорядженням демонтувати встановлені протестуючими проти Податкового кодексу намети.
Як розповів начальник центру громадських зв'язків (ЦГЗ) ГУ МВС України Володимир Поліщук, представники управління із благоустрою Києва прийшли на Майдан, аби за розпорядженням почати демонтаж наметів, як того вимагає рішення суду про заборону проведення акцій в центрі столиці до 26 листопада.
За словами Поліщука, на Майдані мають бути і представники виконавчої служби, які зобов'язані безпосередньо продемонструвати організаторам акції судове рішення. Крім того, Поліщук повідомив, що в даний час міліція збирає матеріали для порушення кримінальних справ у зв'язку з перекриттями підприємцями проїжджої частини по вулицях Інститутська і Хрещатик.
Співробітники міліції склали адміністративний протокол за ст.185-1 Кодексу про адміністративні правопорушення відносно одного із організаторів акції за порушення правил проведення масових заходів.
При цьому жодних дій із демонтажу або інших дій, які б свідчили про те, що протестуючі мають намір згортати намети, поки не спостерігається.
Раніше повідомлялося, що міліція в разі невиконання пікетниками рішення суду сприятиме службі у виконанні вирішення суду.
Нагадаємо, вчора Окружний адмінсуд Києва заборонив проведення мітингів у зв'язку з візитами патріарха Кирила і принца Бельгії з 22 до 26 листопада. Раніше підприємці пообіцяли залишитися на Майдані і протидіяти демонтажу наметового містечка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас