У Кабміні від підприємців, що мітингують, чекають конкретних пропозицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні від підприємців, що мітингують, чекають конкретних пропозицій

Казна та Політика
5343
Народний депутат із фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що на мітингу не обговорюється питання податків і цифр, оскільки це потрібно обговорювати із фахівцями.
"У Верховній Раді була сформована спеціальна робоча група, яка спілкувалась із представниками мітингуючих, і було знайдено дуже багато питань, які були реалізовані при розгляді Податкового кодексу, скажімо так, при технічних правках на третій день. Сьогодні в Кабміні сформована робоча група і чекають конкретних пропозицій про те, що необхідно змінювати і що необхідно робити", - розповів політик.
Коментуючи рішення Окружного адмінсуду Києва "Про заборону проведення мітингів в центрі Києва з 22 по 26 листопада", Колесніченко зазначив, що місцева влада звернулися до суду із проханням забезпечити порядок на вулицях міста.
"Окрім мітингуючих людей, багатомільйонне місто Київ теж має право на життя, люди повинні добиратися до місць роботи", - підкреслив парламентар.
Він підкреслив, що є чітка заява МВС: проаналізувавши відеозапис що відбувається на Майдані, стало зрозуміло, що не було фізичної необхідності блокувати проїжджу частину, оскільки місця для проведення мітингу вистачало на площі, отже, люди умисне пішли на порушення закону.
Нагадаємо, вчора за позовом КМДА Окружний адмінсуд Києва заборонив проведення мітингів у зв'язку з візитом іноземних делегацій з 22 по 26 листопада.
Підприємці провели в наметовому містечку всю ніч.
Верховна Рада прийняла Податковий кодекс 8 листопада. Введення документа в цілому передбачено з 1 січня 2011 року, в той же час, для ряду норм передбачений перехідний період від трьох до шести місяців.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас