Кінах відзначає відсутність у Податковому кодексі стимулів для інвестиційно-інноваційного розвитку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах відзначає відсутність у Податковому кодексі стимулів для інвестиційно-інноваційного розвитку

Казна та Політика
306
Прийнятий парламентом Податковий кодекс не містить стимул-реакцій для інвестиційно-інноваційного розвитку економіки, заявив президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), народний депутат Анатолій Кінах.
"Податковий кодекс створює нерівні права платників податків і податкових органів, містить проблеми бухгалтерського і податкового обліку, економічних методів цінової політики, не передбачає стимул-реакції для інвестиційно-інноваційного розвитку", - цитує прес-служба УСПП Кінаха, який проголосував за прийняття Податкового кодексу.
У прес-релізі наголошується, що першочергового вдосконалення потребують затверджені норми зі спрощеної системи оподаткування і адмініструванню податків.
"Ідеологи Податкового кодексу повинні розуміти, що вихід із системної соціально-економічної кризи полягає, перш за все, в залученні потужних сучасних механізмів самозайнятості населення. І лише в тісній співпраці із бізнесом можна напрацювати норми, які дадуть шанс економіці розвиватися", - Кінах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас