Moody's може знизити рейтинги Ірландії відразу на кілька пунктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's може знизити рейтинги Ірландії відразу на кілька пунктів

Казна та Політика
212
Міжнародне рейтингове агентство Moody's може знизити рейтинги Ірландії відразу на декілька рівнів після надання цій країні фінансової допомоги Євросоюзом і Міжнародним валютним фондом (МВФ), говориться у прес-релізі рейтингового агентства.
"Надання допоги призведе до утворення нової заборгованості на балансі уряду і підвищить боргове навантаження Ірландії", - зазначив аналітик Moody's Дітмер Хорнунг.
"Збільшення боргового навантаження може перевищити рівень, що прогнозувався в жовтні, коли рейтинг Ірландії "Aa2" був розміщений на перегляд з можливістю зниження. Зниження рейтингу на декілька рівнів при збереженні його в інвестиційній категорії є в даний час найбільш вірогідним результатом перегляду суверенних рейтингів агентством", - заявив експерт.
Раніше рейтингове агентство Standard Poor's переглянуло прогноз для зобов'язань Ірландії в іноземній валюті на "негативний".
як повідомлялося раніше, уряд Ірландії в неділю офіційно звернувся за фінансовою підтримкою до ЄС і МВФ, і міністри фінансів Євросоюзу підтримали це прохання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас