Актор Уеслі Снайпс відсидить три роки за несплату податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Актор Уеслі Снайпс відсидить три роки за несплату податків

Казна та Політика
434
Згідно з рішенням суду Флориди, американський актор Уеслі Снайпс має здатися владі і почати відбувати трирічний тюремний термін за податкові злочини.
"Підсудний Снайпс був справедливо засуджений до трьох років в'язниці. Настав час, щоб вирок був приведений у виконання", - сказала суддя Террел Ходжеса.
Про те, коли і в якій тюрмі буде відбувати покарання Снайпс, не повідомляється.
Федеральний суд Флориди в березні 2008 року визнав актора винним за трьома пунктами в порушенні податкового кодексу і засудив його до трьох років тюремного ув'язнення. Пізніше адвокати актора подали першу апеляцію, проте виграти справу не вдалося, передає РИА Новости.
На думку захисників актора, достатнім покаранням для Снайпса був би умовний термін, оскільки всі три епізоди, які йому інкримінують, по суті, є малозначущими злочинами. Крім того, це перший випадок, коли Снайпса притягли до кримінальної відповідальності.
Слава прийшла до актора з касовим успіхом фільмів "Білі не вміють стрибати" і "Пасажир 57", потім пішли нові ролі в компанії з Сильвестром Сталлоне, Шоном Коннері, Деннісом Хоппером, Томмі Лі Джонсом.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас