Український агрохолдинг виходить на Лондонську біржу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український агрохолдинг виходить на Лондонську біржу

Аграрний ринок
639
Компанія Мрія планує розміщення єврооблігацій в період з 4 кв. 2010 по 1 кв. 2011 року, повідомляють Українські новини.
Агрохолдинг Мрія (Тернопіль) планує випустити єврооблігації до квітня 2011 року. Компанія планує розміщення єврооблігацій в період з 4 кварталу 2010 по 1 квартал 2011 року.
Розміщення облігацій планується здійснити на Лондонській фондовій біржі. "Ми очікуємо вигідних ринкових умов", - заявив фінансовий директор компанії Андрій Буряк.
Крім того, агрохолдинг Мрія отримав наступний транш у рамках співробітництва з Міжнародною фінансовою корпорацією у розмірі 25 млн доларів, а також розпочав співпрацю з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо фінансування виробничих програм компанії.
Як повідомлялося, український агрохолдинг Мрія відклав запланований на четвертий квартал 2010 року випуск єврооблігацій на суму $300 млн на перший квартал 2011 року.
Нагадаємо, що міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло Mriya Agro Holding Public Limited (Кіпр), холдинговій компанії аграрної групи Мрія, довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній і національній валюті на рівні B- з прогнозом стабільний. Крім того, агентство також визначило планованим облігаціям Мрії на суму $300 млн очікуваний рейтинг B- і очікуваний рейтинг зворотності активів RR4.
У 2010 році п'ять компаній аграрного сектора заявили про плани виходу на ринок єврооблігацій: Миронівський хлібопродукт (МХП), Авангард, Мрія, Агротон і Райз. При цьому МХП і Авангард вдало розмістили свої євробонди
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас