Дефляція і зайнятість будуть враховуватися в бюджеті Японії на наступний рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дефляція і зайнятість будуть враховуватися в бюджеті Японії на наступний рік

Казна та Політика
143
Прем'єр-міністр Японії Наото Кан у п'ятницю заявив про те, що стимулювання економічного зростання і створення робочих місць мають ключове значення для подолання дефляції і що він буде враховувати це при складанні попереднього бюджету на наступний фінансовий рік, повідомляє Dow Jones Newswires.
"Ми вийдемо з дефляції за допомогою економічного зростання і зайнятості, - сказав Кан, виступаючи в п'ятницю ввечері перед бюджетним комітетом верхньої палати парламенту. - З такою позицією ми підійдемо до складання бюджету на наступний фінансовий рік".
Ці заяви є останнім свідченням того, що уряд може прийняти рішення на користь надання нового стимулу в наступному фінансовому році, який почнеться в квітні.
Додатковий бюджет на поточний фінансовий рік, що передбачає новий стимул вартістю 4,85 трлн ієн, був раніше на цьому тижні схвалений нижньою палатою японського парламенту, що фактично гарантує його прийняття.
Однак, як кажуть аналітики, цих витрат, які тьмяніють у порівнянні з попередніми пакетами заходів підтримки економіки, може виявитися недостатньо, щоб зупинити сповільнення економіки і викорінити дефляцію.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас