Тігіпко пообіцяв кадрові зміни в Кабміні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко пообіцяв кадрові зміни в Кабміні

Казна та Політика
438
Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко повідомив, що в грудні, або трохи пізніше, будуть Кадрові зміни у Кабінеті міністрів України. Про це він говорив в ефірі телеканалу "Інтер".
За його словами, ці зміни торкнуться і Податкової адміністрації, і Митної служби. "Сьогодні адміністрування і податкової, і митниці - безмежне", - зазначив Тігіпко.
Крім того, віце-прем'єр-міністр сказав, що вже в понеділок можуть бути представлені нові законопроекти, які стосуються будівництва.
"За всіма позиціями рейтингу Doing Business є план дій", - підкреслив Тігіпко. - "Зараз ми відпрацьовуємо вхід у бізнес, потім буде спрощення процедури банкрутства".
Нагадаємо, у рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business-2011 Україна зайняла 145 місце, піднявшись на дві позиції з минулого рейтингу. Про це йдеться в рейтингу Doing Business-2011, підготовленому Світовим банком і Міжнародною фінансовою корпорацією. При цьому в номінації "Відкриття бізнесу" Україна посіла 118 місце, піднявшись з 136 (18), але опустилася в номінації "Закриття бізнесу", опинившись на 150 позиції (-5).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас