Держдума прийняла бюджет до 2013 року в другому читанні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держдума прийняла бюджет до 2013 року в другому читанні

Казна та Політика
128
Державна дума схвалила в другому читанні проект федерального бюджету на 2011 рік і плановий період 2012-2013 років, йдеться в повідомленні на сайті "Єдиної Росії".
Депутати внесли в документ 428 поправок, 185 з яких планується прийняти.
Зокрема, очікується, що невитрачені кошти на цілі дорожнього будівництва будуть спрямовані на аналогічні потреби в 2012 році. У підсумку обсяг кредитування може зрости до 50 млрд руб в разі, якщо 36 млрд руб, передбачені на поточний рік, будуть витрачені.
На капітальний ремонт і ремонт автомобільних доріг загального користування адміністративних центрів суб'єктів РФ будуть направлені 34 млрд руб, з них 11,3 млрд руб - підуть на капітальний ремонт і ремонт автомобільних доріг загального користування адміністративних центрів суб'єктів РФ, 22,7 млрд руб - на капітальний ремонт проїздів до дворових територій багатоквартирних будинків адміністративних центрів суб'єктів. Передбачається, що вулично-дорожня мережа буде модернізована не лише в містах, а й у селах, для чого передбачаються 5 млрд руб.
"500 млн руб виділяється на розвиток дитячих садків. Буде підготовлена спеціальна державна програма підтримки та розвитку дитячих і дошкільних установ регіонів з підтримкою федерального центру", - наголошується в повідомленні. Дана сума буде направлятися на підтримку установ дошкільної освіти щорічно. Вона піде на фінансування переоснащення обладнанням, а також ремонт дитячих садків, уточнив голова комітету Держдуми з освіти Григорій Баліхін, додавши, що в даний час у чергах на вступ до дитячих садків стоять батьки 1,7 млн дітей.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас