Тігіпко прогнозує швидке підписання Януковичем Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко прогнозує швидке підписання Януковичем Податкового кодексу

Казна та Політика
3213
Віце-прем'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко прогнозує швидке підписання Президентом Віктором Януковичем Податкового кодексу, прийнятого вчора Верховною Радою України. Про це С.Тігіпко повідомив депутатам на сесії Дніпропетровської обласної ради.
"Я переконаний, що він буде підписаний Президентом, якщо там в останню мить не були внесені якісь істотні зміни", - сказав С.Тігіпко. На думку С.Тігіпка, Податковий кодекс дуже непогано збалансований і підтримує, в першу чергу, малий і середній бізнес. У той же час С.Тігіпко відмітив, що в кодексі були питання, що потребують коректування, але вони стосувались лише дуже малого бізнесу.
Як повідомлялося, 18 листопада Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому Податковий кодекс України. За це рішення проголосували 269 з 348 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.
18 листопада була створена координаційна рада підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, розробленого урядом Миколи Азарова.
Рада вимагає від Президента ветувати Податковий кодекс, в іншому випадку підприємці обіцяють ініціювати проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України і Верховної Ради України. Також вони погрожують безстроковими страйками.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас