Тимошенко - на гребені популярності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко - на гребені популярності

1682
Найвпливовішою жінкою в Україні залишається лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.
Такі результати рейтингу "100 найвпливовіших жінок України" за версією журналу "Фокус".
"До останнього часу основною інтригою нинішнього рейтингу залишалося ім'я найвпливовішої жінки країни. Програш президентської кампанії, здавалося, не залишив шансів беззмінному лідеру рейтингу Юлії Тимошенко, яка чотири роки поспіль була в цьому списку номером один".
Але, незважаючи на те, що вплив Тимошенко значно зменшився за останній рік, їй все ж вдалося зберегти лідерську позицію, відзначає видання.
На другому місці опинилася заступник глави адміністрації президента Ганна Герман.
Третє місце рейтингу найвпливовіших жінок України посіла Ірина Акімова. За рік її позиція в рейтингу Фокусу покращилася на 30 пунктів.
До п'ятірки найвпливовіших також увійшли дружина бізнесмена Віктора Пінчука, глава Наглядової ради медіагрупи StarLightMedia - Олена Пінчук, зайнявши четверте місце.
Заступник глави адміністрації президента Олена Лукаш розмістилася на п'ятому місці рейтингу.
Справжнім проривом рейтингу Фокуса стала Тетяна Бахтєєва, яка за рік перемістилася з 60-го місця на 7-е. Зростання її впливовості пояснюється насамперед хорошими відносинами з президентом Віктором Януковичем.
Крім того, Бахтєєву називають однією з найбільш ймовірних кандидатів на пост міністра охорони здоров'я.
Власник і головний редактор інтернет-видання "Українська Правда" Олена Притула в рейтингу цього року піднялася на 26 сходинок і зайняла 10 позицію в рейтингу. На 11 місці розмістилася заступник головного редактора "Дзеркала тижня" Юлія Мостова.
Директор U.A. Inter Media Group Limited Олена Хорошковська - дружина глави СБУ Валерія Хорошковського - посіла 16 місце.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас