АМКУ призупинив закупівлю Києвом тролейбусів у ЛАЗу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ призупинив закупівлю Києвом тролейбусів у ЛАЗу

Казна та Політика
605
Антимонопольний комітет припинив закупівлю за спрощеною процедурою комунальним підприємством Київпастранс у компанії Львівський автобусний завод 77 тролейбусів на підставі скарг компанії Богдан-Моторс, яка входить до корпорації Богдан, йдеться в повідомленні комітету.
Як повідомляється, закупівля припинена до завершення розгляду комітетом скарги Богдан-Моторс. Скарга мала бути розглянута комітетом до 11:00 17 грудня.
Рішення АМКУ щодо призупинення закупівлі може бути оскаржене в Київському окружному адміністративному суді протягом 30 днів з дня його прийняття. Богдан-Моторс подав скаргу в АМКУ на дану закупівлю 4 листопада.
Як повідомлялося, Київпастранс мав намір купити у ЛАЗу 77 тролейбусів за 346,5 млн. гривень до 2012 року.
Корпорація Богдан висловлювала занепокоєння наміром Кабінету Міністрів закупити у ЛАЗу 1,5 тис. автобусів і 500 тролейбусів для міст, що приймають чемпіонат Європи з футболу 2012 року, бо цей намір, на її думку, суперечить законодавчій базі, що регулює проведення державних закупівель.
Нагадаємо, в жовтні повідомлялося, що Богдан подав скаргу в Антимонопольний комітет України про порушення комунальним підприємством Харківпас закону Про держзакупівлі при купівлі 93 тролейбусів та 56 автобусів у Львівського автобусного заводу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас