Банк "НРБ-Україна" - підприємствам - експортерам зернових культур — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "НРБ-Україна" - підприємствам - експортерам зернових культур

Кредит&Депозит
243
ЗАТ " Комерційний банк "Нрб-Україна" (Київ) відкрив фінансування ряду підприємств-експортерів зернових культур.
Як повідомив заступник голови правління банку Олександр Соколов, банк установив ліміт фінансування ТОВ "Київ-Кліринг", що продає на умовах FOB і SAF, у розмірі 5 млн. грн. терміном на 3 місяці для поповнення оборотних коштів по програмі експорту зернових культур. Крім того, банк відкрив кредитні лінії ТОВ "Зерноторгова компанія" в обсязі 5,3 млн. грн. і $1 млн. і ТОВ "Гермес-трейдинг" в обсязі $300 тис., а також надав "Гермес-трейдинг" овердрафт в обсязі 1 млн. грн.
За словами А. Соколова, за попередніми даними, кредитно-інвестиційний портфель банку в 2002 році може скласти близько 200 млн.грн. Він також повідомив, що кредитно-інвестиційний портфель банку "НРБ-Україна" за 11 місяців 2002 року збільшився в 2,2 рази .
Найбільш великими клієнтами банку "НРБ-Україна" є ВАТ "ЗАлК", ВАТ "Дніпроспецсталь", ВАТ "Запорізький завод феросплавів", Компанія "Миронівський хлібопродукт" (торгова марка "Наша Ряба"), Компанія "Нафком", ЗАТ "Керченський скляний комбінат", АТ "Корпорація УкрАвто", Концерн "ФОЗЗІ", ПІІ "ТНК-Україна", підприємства торгової марки "Златогор", "Златодар", "Олімп", підприємства групи "Вінніфрут", підприємства групи компаній "СВАН".
ЗАТ "Комерційний банк "НРБ-Україна" зареєстрований НБУ 15 червня 2001 року; 5 вересня отримана ліцензія на здійснення банківських операцій. Засновниками банку виступили ТОВ "Проект-инвест", СП "Зумсервіс-Україна", "Рис Україна".
Чисті активи банку на 1 грудня складали 218,5 млн. грн., капітал – 76,6млн. грн., фінансовий результат за січень- 947тис.грн.
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас