Малий бізнес у Німеччині, незважаючи на кризу, приносить дохід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Малий бізнес у Німеччині, незважаючи на кризу, приносить дохід

Казна та Політика
618
З 2005 року малі та середні підприємства Німеччини значно оптимізували структуру власного капіталу, незважаючи на глибоку економічну кризу, що вибухнула в 2009 році.
Так, частка власного капіталу в сукупному капіталі (показник, що складається з розмірів власного капіталу та балансового підсумку), малих і середніх підприємств у період з 2005 по 2009 роки зросла на 4 відсоткові пункти і склала 26,4 відсотка.
Про це йдеться в доповіді німецького банку розвитку KfW, представленій в понеділок, 15 листопада. Тільки в кризовому 2009 році малі та середні німецькі підприємства в середньому поліпшили показники свого власного капіталу на 1 відсотковий пункт. Найкращих результатів досягли фірми, в яких число співробітників становило менше 10 людей.
Згідно з дослідженням KfW, таким чином не виправдалися прогнози експертів, які передбачали погіршення кредитоспроможності малих і середніх підприємств через фінансову кризу. Як наголошується в дослідженні, причиною такого позитивного розвитку німецьких підприємств був стабільний розвиток доходів з обороту, а також те, що навіть у кризовий 2009 рік більшість малих і середніх компаній Німеччини працювали з прибутком.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас