На ПБК чиновники віддали під забудову вертолітний майданчик - порушено справу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ПБК чиновники віддали під забудову вертолітний майданчик - порушено справу

Кримінал
161
Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальну справу стосовно двох чиновників Ялтинської мерії, які дали добро на забудову вертолітного майданчика в селищі Кореїз.
Як повідомила прес-служба прокуратури автономії в понеділок, кримінальну справу порушено стосовно одного з керівників Ялтинського міського управління земельних ресурсів та заступника начальника управління архітектури виконкому Ялтинської міської ради. "Чиновники підозрюються в незаконному погодженні виділення землі для житлового будівництва на території Кореїзської селищної ради. У висновку про погодження проектів відведення земельних ділянок, фактично, розташованих під комунальною власністю - вертолітним майданчиком були внесені неправдиві відомості про відсутність там будь-яких об'єктів. Таким чином, з власності громади були незаконно вилучені землі і вертолітний майданчик загальною вартістю 1,7 млн грн", - відзначили в прес-службі.
Дії чиновників кваліфіковано за ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу, як зловживання службовим становищем та службове підроблення. Ведеться слідство.
У прес-службі прокуратури також нагадали, що заступник начальника управління головного архітектора виконкому Ялтинської міської ради в даний час перебуває під вартою у зв'язку з обвинуваченням у незаконному погодженні відведення ділянок на території Кореїзської, Лівадійської, Масандрівської селищних рад, що входять до складу Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас