Нафта дешевшає через можливе зменшення попиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає через можливе зменшення попиту

Енергетика
343
Ціни на нафту у вівторок знижуються на тлі стурбованості занепокоєння, що заходи уряду країн Азії із посилення грошової політики можуть викликати зменшення попиту на "чорне золото". Про це свідчать дані торгів.
Вартість грудневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорка знизилась на 0,21 долара, або на 0,25% - до 84,65 долара за барель. Ціна грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зменшилась на 0,22 долара, або на 0,25% - до 86,54 долара за барель.
Ринки песимістично відреагували на ухвалення рішення валютної влади Південної Кореї про підвищення базової облікової ставки на 0,25 відсоткового пункту до 2,5%. Крім того, серед учасників торгів продовжуються чутки про можливе посилення кредитно-грошової політики Китаєм для заборони інфляції.
"Нам потрібно більше часу, аби нафта досягла відмітки 90 доларів за барель. Можливо, це буде наступного року", - наводить агентство Bloomberg думку менеджера з продажу деривативів на сировинні товари Newedge Кена Хасегаві.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас