Пшонка розподілив обов'язки між своїми заступниками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пшонка розподілив обов'язки між своїми заступниками

169
Генеральна прокуратура розподілила обов'язки між керівниками відомства. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.
Зокрема, генеральний прокурор Віктор Пшонка здійснює загальне керівництво відомством, займається питаннями роботи колегії, співпраці з Адміністрацією Президента, Кабінетом Міністрів та Вищою радою юстиції, координацією діяльності правоохоронних органів з боротьби зі злочинністю і своїх старших помічників.
Крім цього, він займається роботою Головного управління організаційного і правового забезпечення Генпрокуратури, Головного управління кадрового забезпечення, Управління внутрішньої безпеки, Першого відділу та прес-служби відомства.
Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін відповідає за роботу Головного управління з розслідування особливо важливих справ, Головного управління нагляду за дотриманням законів на транспорті та підприємствах оборонної промисловості, Міжнародно-правового управління, Вищої атестаційної комісії, а також координацію діяльності заступників генпрокурора і структурних підрозділів відомства.
Заступник генпрокурора Євген Блажівський відповідає за роботу Головного управління нагляду за дотриманням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства, Головного управління нагляду за дотриманням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, Управління правового забезпечення, Науково-методичної ради при Генпрокуратурі, а також здійснює взаємодію з Національною академією прокуратури.
Заступник генпрокурора Віктор Войцишен відповідає за роботу Головного слідчого управління, а заступник генпрокурора Михайло Гаврилюк - Головного управління підтримання державного обвинувачення в судах, Головного управління представництва в суді, захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень.
Заступник генпрокурора Віктор Занфіров відповідає за роботу Головного управління нагляду за додержанням законів щодо прав і свобод та захисту інтересів держави, а заступник генпрокурора Анатолій Пришко - Головного управління військових прокуратур.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас