Bugatti за 2,5 млн дол. став наймоднішим автомобілем наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bugatti за 2,5 млн дол. став наймоднішим автомобілем наступного року

604
Спортивний автомобіль Bugatti Veyron 16.4 Super Sport, що розвиває швидкість понад 430 кілометрів на годину, очолить топ "найгарячіших" автомобілів 2011 року, вважає журнал Forbes.
"Це та машина, яка змусить обертатися їй услід і битися серця швидше від одного лише вигляду", - запевняє видання в своєму прогнозі наймодніших автомобільних брендів майбутнього року.
Це не дивно - в машині приголомшують не тільки потужність мотора в 1200 кінських сил, електронна "начинка", що включає супутникове радіо і дизайнерські ідеї елегантного інтер'єру, але й ціна. Роздрібна ціна на "автомобіль мрії" варіюється від 2,5 мільйона доларів на ринку США до 3,5 мільйона доларів для покупців в Індії. Як очікується, протягом року на світовий ринок буде представлено не більше 300 нових спортивних Bugatti.
Оновлена версія Bugatti Veyron 16.4 Super Sport (концерн "Фольксваген") була представлена публіці в серпні нинішнього року - автомобіль став могутнішим на 200 кінських сил і набув більш досконалої аеродинаміки.
У променях слави Bugatti, ймовірно, дещо потьмяніють настільки очікувані новинки року, як Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera, рекомендована ціна якої складе 243 тисячі доларів, Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, виробник якої, як очікується, оголосить ціну на позначці 190 тисяч доларів, або Audi R8 Spyder 5.2 FSI Quattro "усього" за 161 тис. доларів.
Bugatti Veyron (Бугатті Вейрон) отримала назву на честь прославленого французького гонщика з команди Бугатті П'єра Вейрона, який встановив рекордний час на подоланні знаменитої 24-годинної гоночної дистанції Ле Ман в 1939 році. Це авто вважається найшвидшим і найдорожчим з серійних автомобілів в світі для доріг загального користування.
Автомобільний ринок починає оговтуватись після рецесії - в жовтні обсяг продажів у США зріс на 13% до аналогічного місяця 2009 року
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас