Дональд Трамп запитає у американців, чи варто йому балотуватися в президенти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дональд Трамп запитає у американців, чи варто йому балотуватися в президенти

197
Відомий американський мільярдер, підприємець і шоумен Дональд Трамп відкрив свій особистий веб-сайт, на якому запитує у своїх співвітчизників, чи варто йому балотуватися на президентських виборах в 2012 році.
На сайті Чи повинен Трамп балотуватися? відкрито інтернет-голосування за двома пунктами - чи варто бізнесмену брати участь у президентській виборчій компанії і чи мають намір громадяни за нього голосувати.
Поки в інтернет-опитуванні взяли участь трохи більше 300 осіб, з яких понад 80% сказали йому Так за обома пунктами.
За даними загальнонаціонального опитування, проведеного незалежною медійною компанією Newsmax під час листопадових проміжних виборів, за Трампа готові голосувати до 48-50% виборців, серед зареєстрованих республіканських кандидатів його рейтинг становить понад 50%.
Вищий потенціал лише у його товаришів по цеху мільярдерів - Білла Гейтса і Уоррена Баффета. Якби вибори президента США відбулися в листопаді, то Баффет і Гейтс виграли б їх проти чинного президента Барака Обами, свідчать дані опитування. Проте ні один, ні другий, на відміну від Трампа, ніяк не проявляли амбіцій піти в політику.
Шанси ще одного впливового фігуранта списку мільярдерів журналу Forbes - мера Нью-Йорка Майкла Блумберга - на перемогу на майбутніх виборах президента США поки оцінюються в 44%, або дещо скромніші, ніж у Трампа.
Основним доходом Дональда Трампа вважається девелоперський бізнес. Його капітал перевищує два мільярди доларів.
Нагадаємо, вперше Дональд Трамп заявив про можливість балотуватися в президенти США на початку жовтня 2010 року. Також Трамп останнім часом публічно висловлює невдоволення зовнішньою і внутрішньою політикою Білого дому.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас