У Канаді знайшли наймолодшого бізнесмена в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Канаді знайшли наймолодшого бізнесмена в світі

565
В Канаді мешкає дев'ятирічний хлопчик, який став наймолодшим підприємцем у світі, повідомляє російська газета "Аргументи і Факти".
Райан Росс відкрив свою справу в три роки, влаштувавши у дворі свого будинку курячу ферму з 60 несучок, яка щодня приносила йому по 15 доларів.
Реалізовував свою продукцію хлопчик там, де найбільше люду - біля церкви і на фермерському ринку. Потім він вирішив делегувати повноваження, найнявши на роботу інших дітей, старших, які під його чуйним керівництвом косили газони. За годину його бригада отримувала по 20 доларів, з яких тільки п'ять він залишав собі.
Райан розповідає, що багато хто не вірив, що дитина може займатися бізнесом, підтримку він знайшов лише в батьків: "Мама навчила мене правилу, яке я називаю 80-10-10: 80% прибутку я інвестую в розвиток бізнесу, 10% віддаю на благодійність, а решту 10% витрачаю сам".
Юний підприємець вважає, що кожна дитина може досягти успіху в бізнесі, головне розуміти, що для того щоб виконати роботу, яка занадто тяжка для тебе, ти можеш найняти інших людей.
Сьогодні Райану 9 років, він вчиться в школі, грає з друзями, інвестує гроші в нерухомість і вже майже мільйонер.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас