Австралієць поселиться у вітрині із павуками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралієць поселиться у вітрині із павуками

50
Житель Австралії Нік Ле Суф має намір на три тижні оселитися у вітрині магазина. Як повідомляє Agence France-Presse, сусідами чоловіка по його незвичайному житлу стануть отруйні павуки. За словами Ле Суфа, компанію йому складуть сотні красноспинних і схожих на птицеїдів чорних домашніх павуків.
Ентузіаст, що зібрався жити з павуками, зізнався, що вважає свій задум дещо безглуздим, але при цьому вислови упевненість, що його сусіди не стануть його кусати. "Мене кусали змії, скати і отруйні риби. А ось павуки - ніколи. Такі ось справи", - заявив 67-річний житель Мельбурну.
Австралієць розповів агентству, що вже має досвід спільного проживання із павуками - близько 30 років тому він оселився в клітці з цими членистоногими, і тоді акція пройшла без ексцесів. Ле Суф заявив, що на цей раз, сидячи у вітрині з павуками, він писатиме мемуари і вирізатиме фігурки з опалу.
Ле Суф пояснив, що основна мета його акції полягає у зборі грошей, які підуть на добродійність. Австралієць має намір зібрати не менше 50 тисяч доларів і направити цю суму на потреби дітей.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас