Альфа-самців видають пальці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-самців видають пальці

2620
Дівчатам, які мріють вийти заміж за успішного чоловіка, варто звернути увагу на пальці потенційного обранця. За результатами дослідження канадських вчених, чим довший безіменний палець у чоловіка, тим він фінансово успішніший.
Дослідження, що проводились у Монреалі, у яких вивчався зв'язок між природженим рівнем тестостерону в крові у людей і їх схильністю до ризику, виявило цікаву закономірність. Як правило, частіше схильні ризикувати чоловіки, в яких безіменний палець довше вказівного. Жінок така закономірність не стосується.
На співвідношення довжини пальців впливає тестостерон. Довший безіменний свідчить про напористість, діловитість і цілеспрямованість чоловіка у всіх сферах життя, чи то підписання договору на велику суму грошей або завоювання серця коханої.
Чим вищій у чоловіка рівень тестостерона, тим більше він хоче подобатися жінкам: в цьому випадку він еволюційно більш налаштований на те, аби виробляти в собі схильність до ризику, пояснює керівник дослідження професор Гед Саад.
Зазначимо, попередні дослідження Кембриджського університету показали, що місцеві банкіри були успішнішими, якщо їх безіменний палець був довший вказівного. Передбачалося, що вони частіше йдуть на ризик і швидше реагують на зміни ринку.
За матеріалами:
Утро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас