У партії "Свобода" вважають, що у них украли чверть голосів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У партії "Свобода" вважають, що у них украли чверть голосів

Казна та Політика
213
Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявило, що у партії вкрали 25,78% голосів на виборах до обласних рад за пропорційною системою.
"Різниця між даними "Свободи", закріпленими протоколами комісій з мокрими печатками, і офіційними результатами виборів становить більше третини голосів на Волині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернігівській і навіть Донецькій областях", - заявили в партії.
Зокрема, відзначили в партії, за даними паралельного підрахунку голосів, який збігається з даними екзит-полу в Івано-Франківській області, за "Свободу" проголосували 24,7% виборців. "У той же час в підсумковому протоколі ми отримали 16,6%. Таким чином, влада вкрала 51 309 голосів, відданих за "Свободу", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.
У Київській області, заявили в партії, розбіжність між даними екзит-полу і підсумковим протоколом становить 54,21%. "Таким чином, у нас вкрали 30 760 голосів жителів Київської області", - зазначили в партії.
Крім того, "Свобода" заявила, що зуміла подолати тривідсотковий бар'єр у Житомирській і Вінницькій областях, проте згідно з офіційними підсумками, партія опинилася без представників в обласних радах.
Найбільше голосів партія отримала у Львівській області. За підсумками виборів у Львівській області "Свобода" отримала 41 з 116 мандатів у місцевій облраді.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас