Суд відмовився скасувати підсумки виборів в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відмовився скасувати підсумки виборів в Одесі

Казна та Політика
287
Одеський окружний адмінсуд відмовився задовольнити позов представників кандидата на пост мера Одеси Едуарда Гурвиця щодо бездіяльності міської виборчої комісії, повідомляє видання "Дзеркало тижня".
За словами представника партії "Фронт Змін" Артема Грушанського, 12 листопада буде розглянуто апеляцію на дане рішення окружного суду.
Разом з тим, представники Гурвиця подали ще один позов, розгляд якого у Окружному адмінсуді призначено на 14:00. У даному позові представники екс-мера вимагають скасувати рішення міськвиборчкому про оголошення Олексія Костусєва міським головою і провести повторний підрахунок голосів.
Раніше Едуард Гурвиць звернувся з позовом до Одеського окружного адмінсуду, щоб домогтися анулювання результатів голосування на виборах мера Одеси. Предметом даного позову є визнання протиправними дій територіальної виборчої комісії щодо встановлення результатів виборів Одеського міського голови. У позовних вимогах також зазначена необхідність обов'язкового повторного підрахунку голосів виборців.
За підсумками місцевих виборів міським головою Одеси був обраний представник Партії регіонів Олексій Костусєв, який прийняв присягу мера 6 листопада.
10 листопада кандидат в мери Одеси від "Фронту змін", попередник Костусєва Едуард Гурвиць заявив, що оскаржить результати виборів.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас