Мінфін хоче узаконити корупцію в ігровій сфері? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін хоче узаконити корупцію в ігровій сфері?

Казна та Політика
457
Розроблений Міністерством фінансів законопроект, який покликаний регулювати ігровий бізнес, може призвести до легалізації корупційної схеми роботи ринку азартних ігор України, пише видання "Сегодня". Як стверджує видання, прийняття нормативного акту в запропонованому Мінфіном вигляді може залишити за бортом бізнесу багато компаній і навіть занапастити весь ігровий ринок країни.
Як відзначає видання, найбільш спірним моментом законопроекту є норма про те, що на ринку працюватимуть лише ті компанії, які укладуть договір з державним монополістом - Національним організатором азартних ігор. Проте яким чином і за якими критеріями обиратимуться ці компанії, розробники проекту не уточнюють. На думку учасників ринку, це ставить під сумнів прозорість запропонованої Мінфіном схеми.
Крім того, видання зазначає, що Мінфін дає Національному організаторові азартних ігор величезні повноваження, але не передбачає практично жодної відповідальності. В той же час до приватних компаній, що укладають з монополістом договори, пред'являються серйозні вимоги.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас