Уряд Латвії домовився про базові показники бюджету на 2011 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд Латвії домовився про базові показники бюджету на 2011 рік

Казна та Політика
109
Уряд Латвії в середу на закритій частині позачергового засідання затвердив базові цифри бюджету на 2011 р., виходячи з яких розраховуватиметься так звана консолідація.
Планується, що доходи бюджету складуть близько 4 млрд латів (5,6 млрд євро), а витрати - близько 4,8 млрд (6,7 млрд євро), повідомив журналістам прем'єр-міністр країни Валдіс Домбровскіс. За його словами, цифри ще уточнюються в міністерствах і будуть затверджені в п'ятницю, 12 листопада, коли стане відомий необхідний обсяг консолідації - сума, на яку доведеться урізати держбюджет 2011 року.
Як повідомлялося раніше, за домовленістю між Латвією і пулом міжнародних кредиторів дефіцит бюджету країни на 2011 рік не може перевищувати 6% від ВВП. Робота над складанням бюджету проходить під контролем місії із підготовки звіту за програмою міжнародної позики Латвії.
Представники МВФ, Єврокомісії і Світового банку пробудуть до Латвії до 16 листопада і проведуть зустрічі із представниками Мінфіну, галузевих міністерств, Банка Латвії і представниками парламенту.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас