Чеського міністра транспорту позбавили прав за порушення ПДР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чеського міністра транспорту позбавили прав за порушення ПДР

Казна та Політика
360
Чеський міністр транспорту Віт Барта був позбавлений водійського посвідчення строком на півроку за керування особистим автомобілем без реєстраційного номера. Крім того, чиновника зобов'язали заплатити штраф у розмірі п'яти тисяч крон (285 доларів), повідомляє чеський портал CeskeNoviny.
Барта став першим міністром транспорту Чехії, якого позбавили прав. При цьому покарання для нього виносило міністерство, яке він очолював. Спочатку для чиновника вимагали жорсткішого покарання, ніж передбачено для звичайних громадян: позбавлення прав на рік і штраф у розмірі десяти тисяч крон. Проте пізніше до нього вирішили застосувати стандартні санкції.
Чеський міністр залишився задоволений рішенням свого міністерства і не має наміру подавати апеляцію. У випадку якби він захотів оскаржити розмір штрафу і термін позбавлення прав, то йому довелося б писати скаргу на своє ім'я.
На початку квітня словенські поліцейські оштрафували водія міністра внутрішніх справ країни Катаріни Кресав за перевищення швидкості, а також внесли шість штрафних балів до його водійського посвідчення.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас