HSBC продовжує продаж непрофільних активів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HSBC продовжує продаж непрофільних активів

Казна та Політика
211
Британський банк HSBC Holdings Plc продав підрозділ, що займається лізингом поїздів, за 2,1 млрд фунтів стерлінгів ($3,38 млрд) консорціуму інвесторів, пише The Financial Times.
Star Capital, Morgan Stanley Infrastructure і 3i Infrastructure спільно інвестують близько 500 млн фунтів у вигляді акцій, остання частина фінансування операції буде отримана за рахунок розміщення боргових зобов'язань, у тому числі облігацій на суму приблизно 500 млн фунтів.
HSBC придбала залізничну компанію Eversholt в 1997 році за 726 млн фунтів через декілька років після її приватизації. Нинішня операція проведена в рамках програми банку з продажу непрофільних активів.
Eversholt є однією з найбільших британських компаній у сфері лізингу залізничних поїздів, володіючи приблизно третиною всього рухомого складу країни.
Головний виконавчий директор Star Capital Тоні Малін сказав, що нові власники Eversholt планують витратити декілька сотень мільйонів фунтів на нові потяги, але також інвестуватимуть в оновлення нинішнього парку.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас