Чорновіл: Янукович такий само ледачий і некомпетентний, як Ющенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорновіл: Янукович такий само ледачий і некомпетентний, як Ющенко

Казна та Політика
9738
Позафракційний народний депутат Тарас Чорновіл вважає, що Президент України Віктор Янукович схожий на свого попередника Віктора Ющенка в тому, що він такий же ледачий, недбалий і некомпетентний абсолютно в усьому, а такими людьми дуже легко маніпулювати.
Таку думку Чорновіл висловив в інтерв'ю виданню Досьє.
"Єдина відмінність Ющенка - що він час від часу свою команду трусив (хоча період Балоги тривав занадто довго). Якщо Янукович зробить те ж саме - своїх "любих друзів" і уряд одночасно відправить у відставку, тоді я зможу сказати, що я помилявся, що це людина з характером", - зазначив парламентарій.
"Не думайте, що Янукович на гачку у тих, хто ним керує, - це просто елементарна лінь", - запевнив Чорновіл.
За словами депутата, в 2004 році Янукович свято вірив у свою перемогу. "Я як тодішній керівник його штабу, який вивчав усі матеріали, переконаний: Янукович свято вірив у свою перемогу і досі вважає, що у нього цю перемогу вкрали. Він пережив дев'ять місяців приниження в 2005 році, коли йому доводилося ховатися, дуже часто просто тікати з країни", - розповів екс-регіонал.
"А потім... коли він переміг і увійшов до президентського кабінету... у нього залишилося лише два стимули - забезпечити щасливе, дуже щасливе майбутнє для себе і для своїх нащадків", - додав Чорновіл.
На його думку, у Януковича комплекс блокадників. "Ті, хто пережив блокаду Ленінграда, потім все своє життя не могли наїстися. Люди, які починають з дуже низького старту, а потім будують якісь неймовірні резиденції, купують яхти та вертольоти, - це і є комплекс блокадного Ленінграда", - вважає політик.
Говорячи про Ющенка, Чорновіл заявив, що екс-президент давним-давно став агентом Януковича. "Він ніколи не був самостійним, повноцінним політиком. Він ніколи не був повноцінною людиною. Деякі темні плями його біографії грають сьогодні дуже велику роль. Тому він ще за президентства сидів на гачку", - підкреслив нардеп.
Чорновіл також не стримував себе у висловлюваннях, коментуючи місце Нашої України серед інших опозиційних партій. "З них така опозиція, як з мене оперний співак. На НУ треба ставити крапку. Її більше, слава Богу, немає. І так приємно, що, нарешті, зникне це брудне утворення! Воно з 2002 року поширювало дуже багато смороду. Дуже продажне і дуже брехливе", - сказав він.
Як повідомлялося, лідер Нашої України Віктор Ющенко вважає, що його партія вже повинна готуватися до парламентських виборів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас