Пшонка: Я член команди з виконання рішень Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пшонка: Я член команди з виконання рішень Януковича

Казна та Політика
350
Нові кадрові призначення в Генеральній прокуратурі України дадуть новий імпульс діяльності відомства.
Таку думку в інтерв'ю телеканалу "Інтер" висловив генеральний прокурор України Віктор Пшонка, коментуючи призначення Рената Кузьміна на посаду першого заступника генпрокурора і Михайла Гаврилюка на посаду заступника генпрокурора.
"Думаю, що ці два призначення внесуть новий імпульс, новизну в діяльність керівництва Генеральної прокуратури України. Вважаю це правильним і професійним рішенням", - сказав Пшонка.
Як повідомляє УНІАН, він також зазначив, що в структурі Генпрокуроратури будуть проводитися зміни, будуть виділені окремі пріоритети діяльності відомства.
За словами Пшонки, також будуть змінюватися кадри різних рівнів - як у регіонах, так і в центральному апараті.
"Підхід буде єдиний - це високоморальність, професіоналізм, вміння взяти відповідальність на себе і виконати ті завдання, які стоять перед органами прокуратури", - підкреслив генпрокурор.
Пшонка також запевнив, що, будучи членом команди президента, він зможе об'єктивно працювати на посаді генпрокурора. "Звичайно, я член команди президента. Президент взяв на себе велику відповідальність і оголосив про це вже своїми указами, своїми рішеннями, про те, щоб у нас справді була правова держава, щоб були професійні закони, і звичайно, я як Генпрокурор - член команди з виконання всіх тих рішень, які приймає президент".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас