Скільки коштує приставити відеокамеру до кожного митника? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує приставити відеокамеру до кожного митника?

Казна та Політика
206
Державна митна служба України має намір в першому півріччі 2011 року реалізувати перший етап впровадження систем відеоспостереження в пунктах пропуску.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на прес-конференції заступник голови Держмитслужби Сергій Сьомка.
За його словами, вартість проекту поки не розраховувалася. "Будемо сподіватися на закладення таких витрат на 2011 рік. Я думаю, що перший етап протягом першого півріччя 2011 року ми зробимо. Тим більше, що в окремих пунктах пропуску в нас вже встановлено системи спостереження, але їх треба інтегрувати в загальновідомчу мережу з можливістю її застосування для контролю", - зазначив Сьомка.
Норма про введення відеоспостереження в місцях митного оформлення закладена в концепції реформування Держмитслужби. Це об'ємна за вартістю робота, яку митники мають намір здійснювати поетапно, починаючи з самих великих пунктів пропуску, зазначив Сьомка.
"Це (введення відеоспостереження) вимагає модернізації оптико-волоконних каналів, тому що передача відеосигналів є великою за обсягом", -підкреслив він.
При цьому Сьомка навів приклад роботи відеосистем в Угорщині, де у 70% випадків звинувачень митників у неправомірних діях визначити об'єктивну картину дозволяє саме система відеоспостереження.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас